Kids

PRAKTISCH

- We verwachten iedereen tegen 9u45, zodat we om 10u00 van start kunnen gaan. Om 12u30 kan iedereen tonen wat er gebouwd werd. Altijd leuk als de ouders dan een kijkje komen nemen! Tegen 13u00 ronden we af.

- Geef ons een seintje als je niet kan komen. Er staan genoeg kinderen op de wachtlijst die het plaatsje willen hebben. Indien je niet komt zonder te verwittigen wordt je van de lijst geschrapt en zal je niet meer uitgenodigd worden.

- Breng zeker een laptop mee. Heb je zelf geen laptop dan kan je er misschien één lenen van je broer, ouders, tante, nonkel, ... CoderDojo zorgt voor de nodige software en heeft ook een paar reservelaptops.

- Indien je zelf een webpage wil maken zorg dan zeker voor een werkend e-mailadres en zorg uiteraard dat het paswoord hiervan gekend is. Zonder dit zal je een andere workshop moeten volgen.

- Breng GEEN eigen materialen zoals Arduino, robots, ... mee. De kans dat deze vermengd geraken met de spullen die wij aanbieden is te groot en zo gaan er dingen verloren. Ook hebben we hier niet de plaats voor aangezien het de bedoeling is zoveel mogelijk kinderen in de zaal te krijgen om iedereen een kans te geven deel te nemen.

- CoderDojo is niet de plaats om met vrienden spelletjes te spelen, wel om ze samen te maken!

REGISTRATIES

Deelname aan een CoderDojo is gratis maar kan enkel na registratie. Hiervoor gebruiken we het reserveringssysteem EventBrite.

We hebben 40 plekjes en deze zijn zeer gewild, waardoor we jammer genoeg met een wachtlijst moeten werken. We zijn continue op zoek naar extra helpers om onze capaciteit te kunnen uitbreiden.

We hanteren volgende inschrijvingsvolgorde:

  • Coaches en andere helpers mogen steeds hun (klein)kinderen meebrengen. Deze dienen ook geregistreerd te worden;
  • Daarna worden kinderen die aanwezig waren op de vorige sessies uitgenodigd. Meestal zijn we dan volzet. Registreer je zeker op de wachtlijst, want we krijgen elke maand last minute annulaties binnen;
  • Daarna wordt de inschrijvingslink aangekondigd op Facebook waardoor de ganse wereld kan inschrijven - Snel zijn is hier de boodschap!;

NIEUWSBRIEF

Om op de hoogte te blijven van het vrijkomen van plaatsen is het dus belangrijk je te registreren op de nieuwsbrief door op deze link te klikken:

Registreer je hier op de NIEUWSBRIEF

Verder zullen we ook zo nu en dan nieuwtjes verspreiden via deze nieuwsbrief omtrent oa special events of FAQs.

ANNULEREN

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet komen? Verwittig dan tijdig via mechelen@coderdojobelgium.be! Dat geeft ons de kans om mensen die op de wachtlijst staan te verwittigen. Niets laten weten = niet cool! Kom je niet opdagen zonder te verwittigen dan wordt je niet meer uitgenodigd!